”Vår familj spenderade några dagar i Dalsro, som är ett mysigt ställe fint beläget intill en sjö. Då det är obefintlig trafik i området kan barnen leka och springa fritt, lite observant för sjön får man naturligtvis vara. Lekstugan på tomten var mycket populär hos våra barn. Vi rekommenderar absolut andra barnfamiljer att hyra en stuga i Dalsro. Stugan var fräsch, funktionell och trots att vi hade lite otur med vädret var vi väldigt nöjd med vår vistelse.” 

 Johan och Karin Linjer, Gävle

 

Vilket fantastiskt ställe! Som en sann urstockholmare var det här min första resa norr om Dalälven. Att mötas av denna genuina svenska natur med dess lugn var för mig något helt nytt. Stugan var trevlig och framförallt otroligt välutrustad: grill, mikro, korkskruv – allt fanns. Att som gäst även ha tillgång till egen roddbåt ger en chans till många fina stunder. Dalsros läge – mitt i Höga Kusten – gör att du kan åka till många fina fiskeläger och sevärdheter i närheten. Dalsro erbjuder rätt läge – till rätt pris.”  

  Benny Nedås, Stockholm

 

”Jag och mina barn på 13 respektive 19 år gillar att fiska. Att då kunna hyra en stuga som ligger ca 30 meter från sjön passar oss perfekt!  Varje morgon och kväll har vi prövat fiskelyckan ­– och visst har vi fått en del abborre och gädda. Fisket och naturen är några av anledningarna till att vi är återkommande gäster i Dalsro. Båda gångerna har vi bokat via hemsidan och det har fungerat jättebra.”

 Anderz Ohlsson, Sundsvall

 

”Tre veckor tillbringade jag i Dalsro – i mina ögon ett litet paradis. Området är fridfullt, nära naturen och inger en privat känsla. Vill du ha gemenskap med andra stuggäster är det fullt möjligt samtidigt som du kan välja om du vill rå dig själv. Ett flertal platser har jag även hunnit med att besöka, exempelvis Skuleberget, Högbondens fyr och olika hantverksställen runt om i byarna. Det finns mycket sevärt i Ullånger och Nordingrå och jag rekommenderar varmt att ge sig ut på upptäcktsfärd i Höga Kusten!  Eivor är som stugvärd väldigt go och hjälpsam och hon har sett till att stugorna erbjuder det mesta, bland annat finns flytvästar i olika storlekar – vilket möjliggör för hela familjen att åka ut med roddbåten. Direkt när jag åkte därifrån började jag planera när jag kunde återvända.”
 
 Marie-Louise Tundal, Örnsköldsvik